Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Dreaming ;)
Thursday, November 8, 2012 | 4:39 AM | 0 comments
Assalamualaikum :)

ce tgk nih ;) 
Dua-2 soalan tuh aku yang tanya kat Zainularif Ifwan.
Siapa dia? hehe, pepandai ahh cari identiti dia siapa dalam hidup aku ;)
Tak sangka ini jawapan yg dia bagi.
Tapi aku tak berani nk bgtau identiti aku kat dia kat Ask.fm :(

Jenul, nak sgt jadi sahabat awak..
Huhuuu, tapi sedih ahh. Awak jauh kat Shah Alam sana tuh hah.
Hmm, Jenul. Suara Jenul sedap sama dgn Iqmal.
Eh, takde kena mengena xD

Tunggu ahh nanti kalau dah ada perasaan berani dalam diri kite, kite terus terang kat awak kt twitter or fb kay dude ;)
Insya-Allah, 1hari nanti Zainularif Ifwan will be my bestfriend until Jannah ;) 



Old things | New things