Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Inhale love , exhale hate
Sunday, July 22, 2012 | 6:59 AM | 0 comments
Assalamualaikum :)

Thanks to NFF (nama fb) sbb bg kite semangat tdi :') 
Kalau takde awak tadi , tatau ah apa jadi kt kitee . 
Thanks again coz bg lagu Paradise tuh . 
Thanks jugak sbb awak ckp awak always ada dgn kitee :') 
Kite rasa nk nangiss tdi awak ckp mcm tuh  :') 

Awak always cerita problem awak dkt kite. 
Kite pom always bg semangat kt awak . 
Kite doakan awak tak kena game lagi kayy . 
Allah and me always with youu dude . 

Thanks to Izati coz ada masa aku susah :'(
Aku rindu kau sayangg . 
Aku nak kauu sekarang nihh . 
Aku nak peluk kau , nak cubit pipi kauu :'( 
Kau mmg memahami akuu . 
Thanks sayangg :* 




Old things | New things