Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; DAMN -,-
Friday, June 8, 2012 | 11:28 AM | 0 comments
Assalamualaikum :)

Aku tak suka ingat masa silam aku yg pahit *terok tak ayat xD

PLEASE JGN TANYA NIH : 
1. Siapa ex-bopwen kau? 
2. Kenapa tak guna enfon?
3. Dulu sekolah mana? 
4. Kenapa gadoh dgn dia? 

BENDA NIH AKU AKAN JAWAB :
 - Entah , tatau ! 
- Enfon rosak kot . 
- Bialaa dia :/ 
Even aku tau jawapan" tuh smuaa , tpi aku akan jawab benda yg tak betul . Aku taknak org tau knp smua tuh jadii . Aku nk lupakan smua tuh , tpi susah weyh . Ex-couple aku xdelaa ramai mna , 2org jee . Aku buad" lupaa siapa diorang , diorang tinggal mana . Weyhh , aku rasa mcm ...... errr ! entalaa , aku taknak ingt diorang tuhh ! 


Aku rasa takde siapa yg tau knp aku tak guna enfon except my family . Benda tuhh sgt" perit aku nk jawab . Aku tak sukaa org tnyaa aku kenapa aku tak guna enfon . Weyhh , sukati aku laa nk guna ke tanakk ! errr , kalau baik sgt , desperate sgt nk txt dgn aku , belikan 1phone and simcard . Loshhh ~ Please laa weyhh , aku benci org yg tnya soalan nihh . Korang tak akan pernah fhm masalah aku . Yeahh , aku pendendam !


Serious , aku pendendam . Kalau ada problem , aku suka settlekan sendri . Takde siapa fhm aku , better aku simpan sorang :) Tapi kekadang aku nk ckp dgn someone , tpi susa nk luahkan . Aku terok , aku tahuu :') Hmmm , aku dah cuba sedaya upaya aku cari someone yg betol" fhm aku , tpi aku masih tak jumpaa ~ Jyeahh , diorang kawan aku , tpi diorang xfhm perasaan aku , masalah aku . 


Aku tak pandai nk share masalah dgn org . Hmm , blog nih jee tmpt aku luahkan perasaan marah , happy , sedeh , memacam . Aku rasa , blog nih lebih fhm aku sbb dia xbolee nk ckp apa :D Aku tak pernah lagi jumpa kawan yg betol" serious dgn hubungan friendship . Aku nk sorang . Aku nak yg pandai jaga hati aku , always bergurau dgn aku , pembimbing aku , always dgn aku anytimee , faham aku , sayang aku mcm family dia sendiri . Aku tak kesah dia lelaki or perempuan . Janji smua benda yg aku nk , dia ada . Hmm :( Nak nangis rasa weyhh ~ xpelaa , usaha tangga kejayaan :) Aku akan cari smpai dapat . 

takde niat nk buad readers yg terasa :') 
saya hanya meluahkan apa yg saya rasa :') 
thanks ^^


Old things | New things