Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; HARAPAN :'D
Wednesday, May 30, 2012 | 6:02 AM | 0 comments
Assalamualaikum :)

A day with Anis and Huril at PSI . Sumpah bosan :/ Aiman kata nk datang , tpi xmuncul" batang idong dia . Masalah dunia makhluk Allah sorang tuh :'D 


Kat library bukannyaa buad homework , bebual lebih :D And then gerak Esso makan Kitkat ^^ Alahaii , lunch pom bosan gilerr . Time nih still menunggu kemunculan Aiman . Haprakk , takde pom ! Dah fed-up tnggu dia , buad homework sejarah :'/ Sedih kay sedih org yang aku tunggu tak muncul :'(

That moment when naik lepas makan tuh,3panda comel tgk lain mcm especially PANDA BAJU OREN xD Oii" , jaga mata tuh :'D Senyum macam kerang busuk , ingt comel laa xD Huril and Anis bole pulak naik tangga lambat , terpaksa laa sorok muka kt buku" yg bertimbun . Malu kay malu :/ 


And then sampai meja , koyak kan kertas then tulis nma fb . Lol xD sumpah lawak giler time nih ! mcm PERIGI CARI TIMBA kayy xD Hahaa xD that kertas pass to Huril and kononnya nk bg . HAPRAK babe , smua goyang xD Aku mls nk masok campoo , sambung buad kerja sejarah . Anis said yg dia takot and nk bg msa nk naik nt . Kay finee , biakann ! And then diorang naik tgk 3panda tuh dah xde . Lol xD menyesal xsudah Anis . Suruh bg time turun , nk jugak bg time naik . kan dah melepas ~ Apa bole buad , benda yg lepas , jgan dikenang dude ^^

PANDA NGOKNGEK COMEL LAH SANGAT xD


Old things | New things