Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Missing you :(
Tuesday, April 10, 2012 | 8:27 PM | 0 comments
Assalamualaikum :)

Heyhoihaii ! Harinih cuti :D 

You know whatt ? I really missing you :') I have to be tough and strong ^^v

Hopeegfully awak cepad sehadd . Dpat tgk awak 1hari pom dah kiree okay :') 
Sad moment when pakden bgtau saya yg awak msk hospital sbb tak cukup darah . Sempat borak" dgn pakden skejap then msk kelas tros meleleh :'D Nak tau ? Saya sayang awak sgt" . Kalau bolehh nk awak slalu ada disisi saya :') Then mlm tuh saya nmpk awak onl , saya dah senyum smpai telinga :'D Chat" dgn awak , text dgn awak . Kayy , saya rinduu giler dkt awak . Eh , boleh tak cepad sikit suruh darah awak tuh cecah 200++ ? Hihiii , apapom . Saya harap awak cepad sembuh :') 

Awal" dah warning kt Qila and Anis jgn bgtau awak saya nangis sbb benda tuh . Last" awak tau jugak dri saya sendrii . Saya nk awak tau betapa sayangnyaa saya dkt awak :') Untunglaa awak , saya nangis sbb awak :D Gilerrkan saya nangis sbb awak smalam . Haha xD Tuh tndanyaa saya sayang awak <3
1 more thing buad saya nk nangis sbb awak , keychain yg awak bg putus sbb sayaa tarik kuad sgt :'( Kay , salah saya , saya tau tuhh . Benda yg lepas jgn di kenang . Keychain tuh dah xbolee nk buad apa , saya boleh simpan jee kt poket beg . Lepasnihh dah xde bunyi loceng keychain tuh kt beg saya . Gonna miss it . Smalam mmg byk benda yg boleh buad saya teringat awak . Berat hati nk lalu dpn kelas awak bila nmpk krusii awak kosong without your purple beg . Really" missing you sayang :') 



Old things | New things