Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Adeeba Abadi
Friday, April 6, 2012 | 3:12 AM | 0 comments
Assalamualaikum :)

Itu diaa ! Haha xD I cute and i know it ^^v *perasan 2saat
Sorry to say . Tak ada org yg ubah aku jadi aku yg sekarang , aku yg mengubah diri aku jdi aku yg sekarang :) Sampai hati kau ckp aku dah berubah sebab diorang dpn org ramai .__. Itsokay , itsoritee :') Thanks alott buad aku menangiss pepagi Jumaat ;') Apriciate that ex-friend . 

Sorry la ea , dah byk kali kau buad aku mcm nih . So , TIADA MAAF BAGIMU :') Penad dah aku dgr kau minta maaf , smpaii naik muak dah mendgr .Dah nk bernanah tlingaa ._. Aku dah lama bersabar dgn kauu , kali nih kau betol" mencabar kesabaran aku >_<

Aku dah melompat" kt padang , and sesetengah budak kawad kaki PKBM dgr aku mencarut psl kau ._. Mcm yall doww kau jantan . Like a shit , like a shitt >_< Aku dah okay dgn kau , tetibee kau nk buad perangai dgn aku . Mmg carik nahass ! Tempah maud x_x Aku mmg hilang sabar dgn kauu . Everything brang aku kalau boleh kau nk amek . Kau ingt , barang aku tuh smuaa guna DUIT BAPAK KAU KEE >_< Aku penad laaa kalauu stiap harii ada je org nk sakitkan ati aku . Trylaa jga hati aku nih . Kau nihh >_< Ya Allah ~ Sabar jelaa aku dgn kau >_< 

#IZZ ZARIF .__. SMPAI MATI AKU TAK MAAFKAN KAU :')


Old things | New things