Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Terharu :')
Saturday, March 31, 2012 | 10:54 PM | 0 comments
Assalamualaikum :)

Rasa mcm mimpi :') Dah lamaa gilerr kitorang tak chat kt fb . Rindu dia tahap gaban :') And , tetibe tdi dia tweet aku :') ButNow ,aku jarang chat dgn dia coz dia dah ada girlprenn . So , mls nk rpt sgt dgn dia . Nt awek dia mara pulak ._. 
Hahaa , lawak doe aku xD Tetibee nk sumbat sgala jenis benda psl dia . FYI , aku dgn dia xde apa :) Kitoorang just dlu pernah rpt . That's all ! Take a note ^^v Hopefully ,kitorang boleh rpt mcm dlu :') Actually , mmg aku nk lupakan dia .__. Weyhh , acane nk lupa kalau setiap kalii on fb , nma dia klua dulu .__. Mcm mnaa nk lupa kalau tgh cerita" , tetibe kwn aku sebut nma dia . And mcm mnaa nk lupa kalau nk sebut nma org lain , nma dia yg terklluaa . OMG ! Cuba buka buku essay aku , nma dia penoh 1page .__. Haaa , acane nk lupaa dia ? Nama diaa mmg sedap plus comel , susah nk lupa . Sorry to say :'(
Gilerkan ? Dia buad fb baru , aku dia add . Dia buad group , aku dia add . Kwn dia buad group , aku dia add . Entahlaaa . SUSA AKU NK LUPA KAU LAA TENUK BUSUK .__. Kenapa seyh kau wujud dlm idop aku nih . Menyusahkan idop betol .__. Masalah negaraa betol ><



Old things | New things