Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; PLUSMINUMDIVIDEMULTIPLY :)
Friday, March 9, 2012 | 12:58 AM | 0 comments
Assalamualaikum :)

Sorry sayang ! 1hari aku taklayan kau . 
Takde siapa fhm aku . Jyeahh ! TAK ADA ! Fhm tak ? T-A-K A-D-A ! That's y 1hari nihh , aku mcm mls nk layan kau . Asyikk aku je nk ikod ckp korang , mcm apatah aku nih . Kekadang jdi budak pendiam nih best jugak , tpi bosan laa . Kay , xde siapa faham aku :D 
Takpayah laa tnya aku okay ke tidakk , tak perlu . Kay , tak perlu . Aku ada ke tidakk , sama je kott . Boleh je idop aku tgk korang tuh . Aku mcm okay , MACAM laa . Tak okay pom sbenanyaa . Well , MR.F ada medical check up tdi , so mood and kwn gosip aku takdee . Sumpah bosan! Eh , aku moody arinih ! Sbb korang ^^
Hihii , entalaa . Korang tak pernah nk fhm and teringin nk fhmkan perasaan aku . Tgk muka cara ckp , aku tau . Kay thanks buad aku tertnya" :) Nobody's perfect . Dia bole buad apa je yg dia nk . Kau xpayah nk bela" dia sgt . Kau bukan nmpk apa dia buad . Sendri ckp '' DEEBA , JGN NANGIS , NANGIS FOR SOMEONE YG KAU SAYANG JE '' Ohhyeahh ? Kau melalak macam apatah arituh apa jadahh ? Pasal siapaa ? Akukann ? Aku buad kau nangis . SEE , AKU MENGAKU BABE ! Nk nangis , nangis jee . Jgn ckp nangis utk dia nih , dia nih , dia nih . Nk pendam buad apa , sakit dow kalau pendam . Baik lepas jee ^^ 
Ngekngokk ! Hidup penoh dengan COPYCATDOGPIG ! Just be yourself sayang . Even kau terok ke hapee , jnji kau jdi diri kau . Jgn nk ikod org . Kau ingt , kau ikod org , org sukaa ? Opsss , silap sayangg . Kau buad org makin benci dekat kau . Seriouslyy ! Tak tipu nihh ^^
Im okayy ! Sokayy , aku jaga diri aku sendrii . Kau xpayah laa risau psl aku . Aku okayy . Takpeee , aku jee yg silap . Yaaa , korang je yg betol ^^ Tak kesah .. Aku tahuu , siapalaa aku nih .___.

#if terasa , BAGOS ! :)


Old things | New things