Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Kami OHSEM
Friday, March 23, 2012 | 7:15 PM | 0 comments
Assalamualaikum :)

Kami supaa dupaa ohsem <3
Kami tau kami comel , so takpayah dah nk puji ^^v 

 Sgt" happy dgn korang semalam :D Rasa mcm skejap je kan :') Smua gmbar tuh dah disavekan ke dlm lappy and telah diuploadkan dlm fb ^^v Wahhhh ! Nk lagi msa mcm tuh ulang lagi . Insya-ALLAH :) 
Saya malu *tutupmuka* Terserempak dgn Kak Aziera dgn spupu dia msa baliik smalam .__. Tatau dah nk ckp apa , cuma boleh cakap MALU GILERRR ! Hahaa xD
Takboleh nk ckp apa , aku sayang koorang sgt :') If Anis ada smalam , msti lagi best ^^v Ilepchuu until my last breath laa <3


Old things | New things