Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Jelly ? o.O
Friday, March 16, 2012 | 12:39 AM | 0 comments
Assalamualaikum :) 

 Nak bgtau nih ! Haaa , aku terasa dgn status kau :) Jaii , aku xnk laa abg angkt terangkat kau tuh . Aku dah ada 2abg KANDUNG .. Fitrii sorang je abg angkat aku . Tuh pm sbb terpaksa jadi adik angkt dia . And aku taknak plusminusdividemultiply abg aku ^^v



Iq tetibee pnggil aku adik and start gelarkan diri dia abg . Eh , aku xnk pom jdi adik angkat dia . Serious ! Sumpah ! Nak ckp nih , lain kali jgn ckp belakang tau . Cakap je tros dgn aku , takpayah nk tulis kt status bgaii . Nt ramai terasaa :) Bgtau je nihh ^^v
Kan aku dah ckp , xde org fhm aku . I knoww , imma superweird girl . Weird" aku nih pom , aku ada pasaan apa . Jaga bolehh ? Jaga perasaan aku nihh . Sedehh poebaa partnerr buad aku mcm nihh :'( Sokayy , if kau nk aku remove Iq , aku bolee remove diaa . Takdehall laa :)
Takpelaaa . Aku nk wat acanee kan .. Org dah benci , xbole nk ckp apa :) Thanks dudee ^^v Appriciate that . Love you <3


Old things | New things