Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; | Friends |
Saturday, February 4, 2012 | 5:08 AM | 0 comments
Assalamualaikum (:


Jyeahh ! I have alot of friends and I love them so muchh :* Sebenarnya lakann , kawan ramai sgt pom susa . Seriouslyy ! And noww , sebab kawan aku , aku boleh kena Heart Attack :| Sebab , hati diorang semuaa , aku kena jaga baik" . See , if aku terlalu rpt dgn someone nihh , kawan aku yg sorang nih jeles and mulaa muncung mulut smpai bolee buad sangkut bajuu sekolah aku :/ Eh , adatlaa kot . Kau pom mcm tuhh kot kalau dlm keadaan aku sekarang . FYI ea sayang , aku rpt dgn dia bcoz dia sorang je yg fhm problem aku sekarang nihh . Kau nk tolong aku ? Mmg taklaa ! Kau nk hadap muka Supersunshine aku pom da xnk daa . Kau ckp Supersunshine aku belagak , playboy , suka skitkan ati aku . Weyhh , kau ke kt tempat aku sekarang nihh ? Kau ke yg tgh couple dgn diaa ? Haaaa , jawab-jawab . Kau tau , sbb kau , aku nangiss tau takk . Errr :| Cubaa kau fhm masalah aku sekarang nihh . Aigooo , tolong jaga hati aku . Hati aku nih tersangat" lembut and aku mudah mengalirkan air mataa . Even benda tuh xdelaa besar mnaa , tpi aku menangis mcm 20 jari aku kena potong . *bayangkan* Aku teringin sgt" nk kau fhm aku . Aku sayang kau , kau and kau . Tak lebih , tak kurang . Tpi bab Supersunshinee , aku terpaksa ckp , aku sayang dia lebih drpd aku sayang korang . Cukuplaa korang buad aku nangis ari Jumaat arituhh . Aku tau korang tak sukaa Aiman Azim . Tpi takpayah laa dok sebok" hal kitorang . Takpayah nk suruh kitorang clash bagaii . Problem ni boleh solve doww . Hopefully korang fhm . Aku teringin jgk nk tau apa sbb korang tak suka diaa ? Dia ada buad salah ke kt korang ? Alaa , kalau setakat dia suka skitkan ati aku , rpt nohh dgn pompuan lainn , tuh bkn masalah korang . Aku pom xkesaa dow dia buad mcmtuhh . Aku tau korang syg aku , sbbtuhh korang buad mcmnihh . Tpi jgn suka jga tepi kain org lainn . Kau cple dgn laki kau tuh ,ada aku bising ? Ada aku suruh korang clash cepad" dgn diorang ? xdekann . Allah , korang nihh :| Aku tak fhm . Kay , aku nk sgt" kau jwb soalan nihh , APA KORANG NK DARI IDOP AKU ? APA YG BOLE BUAD , MULUT KORANG TTP CERITA PSL RELAY KITORANG? BILA KORANG BOLE TERIMA AIMAN AZIM ? Cukuplaa aku jaga hati korangg , cukuplaa aku dgr korang mengata Aiman . Aku tak bolee terima smuaa tuh , seriouslyy . Tgk aku mcm okay kan ? Tpi okay lua jee , dlm ? Kau tau ? Kau rasa ? Msti tak ! Tolong laa aku :( Aku sayang diaa , aku sayang korang . Aku xnk ada org gado sbb aku . TOLONGLAA FHM AKU ;( 




Old things | New things