Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Nothing Special On Me :|
Wednesday, January 11, 2012 | 2:40 AM | 0 comments
Assalamualaikum (:

Yes , nothing special on me . Everyone ada kekurang and kelebihan rite ? Same with me laa . Aku terlebih nmpk KEKURANGAN dalam diri aku . So whatt ? Aku xmenyusahkan org . Yesterday , is my Malang day . Aku jatuhh tangga . Ofc sakit yang -_- Effect diaa lmbt gilerr , arinihh baru terasa msa kt sch tdi . Everything lenguh . Rasa xlarat nk jalan , lari and whatsoever . If siapaa yg nmpk aku tuhh , korang kataa aku mcm biasa . Ofclaa , aku xnk show off aku skit :p Kau 2org nmpak aku jatuh tngga smalam rite ? Serious aku malu . Aku still bolee thn maluu aku tuhh tau , tapi bila kau da MENG-ANJING smpai byk" kali depan aku . Org mnaa tak marah kalau kau buad mcm tuhh . Eh bhaii , aku perempuan . Aku ada perasaan and aku kuad sensetif :| Smua perempuan sensetif . Tipuu xdee perempuan yg x sensetif -_- Kau 2org bole gelak" , aku nihh thn jee tgk korang 2org . Nasib korang lelaki tau , kalau x .. Da lamaaa aku tumbuk" muka korang :| Aishh . Aku sedih plus geram plus kecikatii . Aigoo , kalau laa korang kt diri aku skarang nihh ,msti apa yg kau rasa apa yg aku rasa :| Urm , kau mmg xpandai jaga hati org ritee ? Aku jee nk kena jaga hati korang :| Aku rasa aku xpernah lagi buad korang malu whatsoever . Tpi kau buad aku malu plusplus geram plusplus kecikatii . EEEE , apa perasaan korang ahh buad mcm tuhh ? Happy ea ? Hohoo , bgoslaa . Buadlaa mcm tuh lagi ea ? Hehe , untunglaa aku ada kwn mcm korang . Superb awesome ! Hehe , sorry to say ! Aku bole hidup tnpa korang . Aku happy tnpa korang . Aku bahagia tnpa korang (: Thanks buad aku kecikati ^^ Appriciate sgt" sayang :* Takpasal" aku benci korang . Alahaii , korang nihh :|




Old things | New things