Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Siapaa awak ? -_-
Monday, December 26, 2011 | 2:17 AM | 0 comments
Assalamualaikum (:


LOL ! Kesian budak atas nih xde SAYANG . Sesiapa yg rasa nk jadi sayang dia bgtauu aku . Aku kenal" kan korang :D Mangkuk tingkt ! Entahh apa masalah dia nk panggil aku sayang bagai . Errr , mengong . Elak aku makii je mamat nihh . Alahaii , nasib aku sabar orgnyee :p Kalau aku maki dia , nanti org kata 'HILANG KEMANISAN KAU DEEBA' . Eh" , sukatii aku laa . Masalah kau kee ? Bialaa nk ilang apapun kt diri aku nihh . Menyusahkan idop kau ke jantan ? Alahaii , buad maluu kaum je korang" nihh -_- Eh , aku pulakk yg rasa maluu :/ Hari" aku kena kacau , xaman bhaii idop aku -_- Nih aku nk ckp , if kau nk jadi member aku whatsoeverr , kau g amek cermin , g tgk muka kau tuhh . Da cukup suci belom nk jadi membe aku ? Kalau da cukup suci , kau nk kwn dgn aku ,kwn laa . Jgn nk melebih suda -_- If kau rasa belom cukup suci ,kau pergii bwak" bertaubat (: Iyee , aku taksukaa org kacau aku kalau aku xde masalah dgn org tuhh .Mulut aku nihh mmg mcm longkak busuk ckit . Korang kacau aku , xkan aku nk diam je kan ? Takan nk tengok , dok diam jee korang kacau aku .Alahaii , aku bukan jenis pompuan mcm tuhh . HARAP MAKLUM (: Aku hormat kau bila kau hormat aku (FULLSTOP) 

#sorry kalau post aku kalinihh buad 'kau' terasa (: 


Old things | New things