Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Saya perempuan ^^
Saturday, December 31, 2011 | 4:54 AM | 0 comments
Assalamualaikum (:


Alahaii , kawan aku sorang nih . Dah kenal aku 2tahun , 1skola , 1bangunan tpi kau kata aku lelaki -_- Slama nihh kau nmpak aku pakai apa kt skola ? Baju kemeja , baju lengan pendek ? Kau ada nmpak aku main bola sepak , masuk rugby dgn kau , layan pakour dgn kau ? Alahaii , mongeklaa kau :/ Smpai suruh aku check balik . Woiii bang , kau sengal . Kan aku pergi skola pakai baju kurung , pakai tudung , masuk bola jaring , berkelakuan sopan :p Mmg slama nihh aku asyikk gadoh je ngan kau , tpi aku xde laa terpikirr kau anggap aku SEORANG LELAKI . Yang , kau buta kee ? Aku couple pom dgn kwn kau , lelakii . Kau mongek kata kwn kau tuhh GAY . Alahaii , malu bolee kau kataa aku lelaki -_- Lepastuh kau kata kau PEREMPUAN . WTH man ! Kau lelaki sejatii , kau kan handsome (PUIH) , kau kan budak rugby , kau kan budak bolaa . Asal kau sengal sgt ? Slama nihh kau nmpk kau nih perempuan kaa ? Jangan jadi gilerr dhoe , sia" nt aku kata aku xmengaku kau kwn baik aku . Huishh , bahaya kau nihh bro . Tkot lu GAYBOY jee :D #SORRYTOSAY xD


Old things | New things