Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Nothing :/
Saturday, December 17, 2011 | 4:22 AM | 0 comments
Assalamualaikum (:


Sbenanyakan , deeba xde apa nk di ceritakan kt blog nih , tpi deeba nk sgt update blog nih . Acaneetuhh  ? :/ Hehe . Kalau deeba cerita smalam deeba tengok cerita Elmo's World lagii , mesti awak smua bosan :D Yeahh , if deeba xbolee tido , deeba akan tengok cerita cartoon ke cartoon . Cartoon" tuh bolee buad deeba mengantuk laa (: Urmm .. Next month deeba da form 2 , mcm skejap jee deeba jadi form 1. Lahaii , masa berlalu dengan pantas laa -.- Jyeahhh , deeba rindu Supersunshine deeba )': Arituhh msa chat ngan diaa ,buad" je tak rinduu sbenanyaa rinduu separuh matii :p Hehee , gedik-kan ini perempuann . K diamm :x Lahaii , dia pom gedik jugakk , org nk text tak bg.Lantak awak laa yangg , deeba pom xkesah . Tpi kekdang deeba kesah :p Apa" jelaa . Readers , deeba da xde apa nk ditulis . So , kbaii ^^ Kiss sikitt :* Muahhh xD 




Old things | New things