Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Missing You -.-
Tuesday, December 6, 2011 | 10:34 PM | 0 comments
Assalamualaikum (:

Even baru 2hari xjumpa kau , aku da rindu mcm nk mati . Lepas nihh xtau lagi kite bole jumpa lagi ke tidak kan Dude ): Bangun tido pagi tadi aku teros tengok jam . Masa tuh pukul 10.00 (: Aku ckp , if skarang kt skola msti tengah lepak dgn kau kt surau :D Alahaii , rindu nk tengok kau gelak" depan aku . Kacau that two crazy boys . Sorok-kan kasut diorang . Tengok tadpole dalam longkang depan surau . Lari" dengan kau . Senyum after jawap exam . Rehad with kau . Oiii , boleh gilerr aku mcm nih -.- Sumpah rindu kau nk mati )': Aku rasa tadi pagi macam nk nangis . Aku rasa time tuhh aku nk jumpa kau , aku nk peluk kau kuad" and xnk lepaskan kau . Alahaii , sambil menaip nihh , radio bolee plak main lagu mendayu-dayu . Oii , aku menaip smbil menangiss karang . Aiyoo , sedihnyaa saya ): If aku takdpat jumpa Supersunshine aku 1week , aku xpula rasa mcm nih . Seriously dude , mcm kosong jee jiwa aku skarang nih ): Alahaii -.-



Old things | New things