Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Dream :/
Monday, December 12, 2011 | 9:48 PM | 0 comments
Assalamualaikum (: 

Lahaii , da berabukk da blog comel saya nihh ^^ Shuhhhshuhh #buanghabuk . Hehe (: 
Frisya - Zati - Hazman - Aiman - Alip ^^ Aku rindu korang mcm nk mati . Lahaii , baruu brapaa minggu ritee kitee xjumpa . Aku rindu korang smpai tebawak" dalam mimpi . Ishh , teruk daa nihh . Takot lepas nihh aku demam psl korang plakk . Urmm , aku happy ngan korang walaupom aku byk probl . Tpi , bilaa ngan korang probl aku smuaa ilang tetibee . Korang superb AWESOME ^^ that's y aku sayang korang mcm family aku . Lahaii , Zati - Frisya - Alip , donno bilaa kitee bolee jumpa lagi kan ? Aiman and Hazman ofc aku jumpa dia ari" tahun depan . Hehe , msti aku tgk diorang aku ingtkan korang be-3 . Lahaii , nk sgt" jumpa korangg cutii nihh . Huhu ): Aku xpernah rindu org smpaii terbwakk dlm mimpii laa . nihh 1st timee . Untunglaa korang . Haha ..




Old things | New things