Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Frisya Farqistina Suhaimi (:
Wednesday, November 30, 2011 | 11:35 PM | 0 comments
Assalamualaikum (: 


oioi , saya tau budak atas tuhh comel . ok da diam :D nama dia ? Frisya Farqistina Suhaimi . Kawan paling gilerr yg pernah aku jumpa :D Lepasnihh aku da xdpt jumpa dia lagi . Sbb kitorang da abis sekolah agama . Of course aku akan rindu kan diaa . Even bru 1minggu xjumpa diaa da rinduu , nihh xjumpa utk betahun" . Mmg xtau nk ckp mcm mnaa la rindu diaa . Dia kuad ketawa , xde siapa buad lawak pom dia ktawa tebahak" mcm apa . Honestly aku ckp , diaa mmg comel nk matii :D Kitorang mmg rapat giler babi . Hehe ^^ Dia mmg banyak skandal . Lalala , if aku pergi skola game , kalau xnmpk dia xpegang fon mmg pelik . Always ber-text-ing dengan bopren" diaa . Ahhh , lantak diaa laa dia nk buad ap . Dia beli topap gunaa duit dia / bapak diaa ^^ Urmm , apa lagii special pasal geprenn aku nih ? :D If aku tuliss apa yg special kt dia dlm nihh , mmg xcukup 1harii aku nk tuliss . Ter-lalu byk special pasal dia nihh . Hehe . Untunglaa ada kawan mcm dia nihh . Sumpahh Baik , Sumpah Comel , Sumpah Cantik , Sumpah Putih ... Apalagii ? hehe , xbolee nk puji banyak" , nt dia baca , dia kembang :D


FRISYA (: 
KISS SIKITT :*
MUAHHHH !!!! 
SAYANG KAU LAA KUCING :D

(:


Old things | New things